Ügyfélszolgálat: 06 30 211 8919 | hello@medipron.hu

Vélemények

A diéta hibátlan, rosszabbra számítottam sokkal. Meglepő, hogy tényleg finomak is tudnak lenni a diétás kaják a receptjeitek alapján.

Vígh Lilla, Fodrász Vígh Lilla

Sokat tanultam, tanulok tőletek az egészségről (adalékanyagokról, ételízesítőkről) is. Kiemelendő, hogy csak olyat ajánlotok, amit magatok is szívesen esztek. Kicsit a munkátokat egy biopiac vagy egy kézműves manufaktúra működéséhez tudnám hasonlítani, ahol a mennyiség sosem mehet a minőség rovására. Annak ajánlom a módszereteket, aki jó minőségű ételekkel 1-2 vagy akár 20-30-40 kg súlyfeleslegtől válna meg.

Kövesdi Dorottya, Rezidens orvos Kövesdi Dorottya

Korábban a nyár előtti diéta tiszta stressz és szenvedés volt. A Diéta Programot már 6 hete csinálom és szédítő az átalakulás. Szerintem fele annyi idő alatt változtam annyit, mint régen. Hihetetlen, hogy ennyi étkezéssel így lehet fogyni.

Nagy Odett, Webáruház adminisztrátor Nagy Odett

A diétám az első pillanattól kezdve a lehető legjobban volt összerakva, mozgás nélkül mentek le a kilók. Nem voltam éhes, nem "bűnöztem", szerintem ez mind annak köszönhető, hogy Kiváló Szakemberek kezébe kerültem. Kimondottan nem éreztem, hogy nehéz lenne bármi is, hogy nehezemre esne főzni vagy épp bevásárolni. Nagy pozitívumként élem meg, hogy csak azzal, hogy diétáztam és valóban semmit nem mozogtam, így is sikerült leadni a pluszt.

Horváth Zsófia, Irodai alkalmazott Horváth Zsófia
<