Ügyfélszolgálat: 06 30 211 8919 | hello@medipron.hu

Vélemények

Teljes mértékben megérte Hozzátok fordulni. A fogyás (még inkább az alakformálás, testzsírszázalék-csökkenés) beindult, az életmódrendezés nagyon jót tett. Ezekért nagyon hálás vagyok. Nektek és magamnak is :)Sokkal jobban érzem magam ezzel a táplálkozással. Az edzések is jól mennek, és az izomtömegem is egyértelműen nő. Nagyon finomak az ételek az általatok javasolt receptek alapján. A változatosság nyilván rajtam múlik, én ezzel szemben inkább a kényelmi szempontokat helyeztem (csak 2 naponta főzök).

dr. Árvai-Horváth Lilla, orvos dr. Árvai-Horváth Lilla

Jelenleg 69,6 vagyok. 76,2-ről kezdtem, ami azt jelenti, hogy 7 hét alatt játszva lement 6,6 kg. Nem éhezem, sőt! Tele vagyok energiával. Állandóan kísérletezgetek, új ételeket próbálok ki. Folyamatosan kapom az elismerő szavakat, ami az átalakulásomat érinti. Már nagyon régen volt, hogy vártam a nyarat, az idei év lesz először, amikor nem szégyenkezve kell a strandon mutatkoznom.

Demény Viola Demény Viola

Sokat tanultam, tanulok tőletek az egészségről (adalékanyagokról, ételízesítőkről) is. Kiemelendő, hogy csak olyat ajánlotok, amit magatok is szívesen esztek. Kicsit a munkátokat egy biopiac vagy egy kézműves manufaktúra működéséhez tudnám hasonlítani, ahol a mennyiség sosem mehet a minőség rovására. Annak ajánlom a módszereteket, aki jó minőségű ételekkel 1-2 vagy akár 20-30-40 kg súlyfeleslegtől válna meg.

Kövesdi Dorottya, Rezidens orvos Kövesdi Dorottya

A diéta hibátlan, rosszabbra számítottam sokkal. Meglepő, hogy tényleg finomak is tudnak lenni a diétás kaják a receptjeitek alapján.

Vígh Lilla, Fodrász Vígh Lilla

Korábban a nyár előtti diéta tiszta stressz és szenvedés volt. A programotokat már 6 hete csinálom és hihetetlen az átalakulás. Szerintem fele annyi idő alatt változtam annyit, mint régen. Hihetetlen, hogy ennyi étkezéssel így lehet fogyni.

Nagy Odett, Webáruház adminisztrátor Nagy Odett

A diétám az első pillanattól kezdve a lehető legjobban volt összerakva, mozgás nélkül mentek le a kilók. Nem voltam éhes, nem "bűnöztem", szerintem ez mind annak köszönhető, hogy Kiváló Szakemberek kezébe kerültem. Kimondottan nem éreztem, hogy nehéz lenne bármi is, hogy nehezemre esne főzni vagy épp bevásárolni. Nagy pozitívumként élem meg, hogy csak azzal, hogy diétáztam és valóban semmit nem mozogtam, így is sikerült leadni a pluszt.

Horváth Zsófia, Irodai alkalmazott Horváth Zsófia
<