Ügyfélszolgálat: 06 30 211 8919 | hello@medipron.hu

Kuszkusz

500 g

Laktató, mégis könnyed. Garantáltan mennyei ízélménnyel fogsz találkozni, ha először találkozol a kuszkusszal.

489 Ft

db
Kiváló diétáhozKiválódiétához
Finom ízFinomíz
Rövid főzési időRövidfőzési idő
Szuper mediterrán köretSzupermediterrán köret
Közepes  felszívódási gyorsaságKözepes felszívódási gyorsaság

Kuszkusz termékleírás

A kuszkusz durumbúza-darából készült aprócska golyók, amit szénhidrátforrásként fogyaszthatunk. Legyen szó diétáról vagy csak tudatos táplálkozásról, mindkettőnél jó barátod lesz.

 

Felhasználás

Legjobb köretként elkészíteni húsok mellé, de ínycsiklandó zöldséges egytálátelekbe is remekül passzol. Emellett sütemények hozzávalójaként is felhasználható, például liszt helyett túrótortába vagy túrógombócba.

 

Miért szeretjük?

A sietős főzések kétségtelenül egyik legjobb körete. Amikor késésben vagyunk mindig a kuszkuszt választjuk, seperc alatt el tudjuk készíteni és ráadásul pofonegyszerűen.

Tápérték táblázat

Átlagos tápérték 100 g termékben GDA*
Energia 1574,2 Kj 19 %
376 kcal
Zsír 0,6 g 1%
 – amelyből telített zsírsavak 0,1 g 1%
Szénhidrát 77 g 26%
 – amelyből cukor 0 g 0%
Rost 5 g
Fehérje 13 g 26%
0,01 g 0,16%

Összetétel

100% kuszkusz

 


Hozzászólások, értékelések

Még nem érkezett vélemény a termékhez

Szólj hozzá a(z) Kuszkusz termékünkhöz

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Medipron magazin

Szaktudás és életforma blog Neked

Az biztos, hogy néhány alapanyag lecserélése még nem fogja gyökeresen megváltoztatni az életünket párhét után. Viszont több hónap leforgása alatt óriási változás...

Elolvasom a cikket »

Egészséges répatorta

Ha éppen túl vagy egy diétán és ennél valami édességet, vagy csak hétvégén sütnél egy finomat a családnak, de nem szeretnéd cukros...

Elolvasom a cikket »

Milyen egy jó diéta?

Ha egy szóval szeretném kifejezni, hogy milyen egy jó diéta akkor azt mondanám, hogy SZEMÉLYRE SZABOTT. Mivel minden ember különbözik, így mindenkinek...

Elolvasom a cikket »
<