Ügyfélszolgálat: 06 30 211 8919 | hello@medipron.hu

Himalaya só

500 g

Hintsd meg az ételeidet egy csipetnyi 100%- ig tiszta és természetes Himalaya sóval és hagyd, hogy elrepítsen a Himalayába.

299 Ft

db
Ízfokozó mentesÍzfokozómentes
Színezék mentesSzínezékmentes
Szennyeződés mentesSzennyeződésmentes

Termékleírás

A sók királyának is nevezik, mivel az emberi szervezet számára egyik legjobb összetétellel rendelkezik. E mellett nem finomítják, hanem természetes valójában csomagolják.Az emberi szervezet számára kiemelkedően kedvező összetétellel rendelkezik. 80 féle ásványi anyagot tartalmaz és nátriumtartalma negyede a hagyományos konyhasóénak. E mellett a legszennyezettlenebb sófajta, mivel a mai napig kézzel bányásszák a Himalaya hegységből.

 

Felhasználás

A hagyományos konyhasó és tengeri só helyettesítőjeként használhatjuk nap mint nap az ételeink ízesítésére.

 

Miért szeretjük?

Mert garantáltan természetes módon, adalékanyag nélkül tudjuk vele ízesíteni az ételeinket.

 

 

Tápérték táblázat

Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia 0 Kj
0 kcal
Zsír 0 g
 – amelyből telített zsírsavak 0 g
Szénhidrát 99,8 g
 – amelyből cukor 0 g
Rost 0,2 g
Fehérje 0,01 g
0g

Összetétel

100 % Himalaya só


Hozzászólások, értékelések

Még nem érkezett vélemény a termékhez

Szólj hozzá a(z) Himalaya só termékünkhöz

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Medipron magazin

Szaktudás és életforma blog Neked

Ez az egyik legfinomabb marhahúsból készült diétás étel, amiről okkal lehetne azt gondolni, hogy órákig tart elkészíteni, mert annyira különleges, de ezt...

Elolvasom a cikket »

Sikeres fogyás, eddig – 7 kg

Viola egy olyan úton indult el, amin óriási erővel robog végig, hogy elérje a kitűzött célját, ami nem más, minthogy lefogyjon és...

Elolvasom a cikket »

Így a legegyszerűbb a hétköznapokba iktatni a diétázást

Két kulcsfontosságú dologról lesz szó, amit egy diétában mindenképpen célszerű betartani, hogy a végén az tényleg sikeres legyen. Sokaknál a következő két...

Elolvasom a cikket »
<