Ügyfélszolgálat: 06 30 211 8919 | hello@medipron.hu

Fehér quinoa

250 g

Bővítsd a palettádat a quinoával és csempéssz elragadó ízeket a diétás ételeidbe.

669 Ft

db
Glutén mentesGluténmentes
Alacsony glikémiás indexAlacsonyglikémiás index
Magas rosttartalomMagasrosttartalom
Gazdag ásványi anyagokbanGazdagásványi anyagokban
Változatosan elkészíthetőVáltozatosanelkészíthető

Fehér quinoa termékleírás

A rizsnél vagy tésztáknál is alacsonyabb szénhidráttartalma mellett glikémiás indexe is szuper alapanyaggá teszi diétában a quinoát. Magas rosttartalommal, vitamin és ásványianyagtartalommal rendelkezik.

 

Felhasználás

Elkészítése nagyon egyszerű hasonlóan a rizséhez, csak kétszeres mennyiségű vízben kell puhára párolni. Készíthetünk belőle egytálételeket, salátákat, desszerteket, fasírtokat, de önmagában köretnek is kiváló.

 

Miért szeretjük?

Első tesztelés után az egyik alapvető alapanyag lett a konyhánkban, mert rengetegféleképpen fel tudjuk használni, és egy semleges ízvilágú étel is különleges lesz tőle.

 

Tápérték táblázat

Átlagos tápérték  100g termékben
Energia 1540 Kj
365 kcal
Zsír 6 g
– telített zsírsav 0,7 g
Szénhidrát 57,2 g
– cukor 0,1 g
Fehérje 14,1 g
Nátrium kevesebb, mint 0,1 mg

Összetétel

100% fehér quinoa


Hozzászólások, értékelések

Még nem érkezett vélemény a termékhez

Szólj hozzá a(z) Fehér quinoa termékünkhöz

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Medipron magazin

Szaktudás és életforma blog Neked

Az biztos, hogy néhány alapanyag lecserélése még nem fogja gyökeresen megváltoztatni az életünket párhét után. Viszont több hónap leforgása alatt óriási változás...

Elolvasom a cikket »

Egészséges répatorta

Ha éppen túl vagy egy diétán és ennél valami édességet, vagy csak hétvégén sütnél egy finomat a családnak, de nem szeretnéd cukros...

Elolvasom a cikket »

Milyen egy jó diéta?

Ha egy szóval szeretném kifejezni, hogy milyen egy jó diéta akkor azt mondanám, hogy SZEMÉLYRE SZABOTT. Mivel minden ember különbözik, így mindenkinek...

Elolvasom a cikket »
<