Ügyfélszolgálat: 06 30 211 8919 | hello@medipron.hu

Edzésterv nőknek

Személyre szabott női edzésterv

Személyre szabott edzésterv nőknek, hogy elérd a megálmodott alakod.

9.990 Ft

Elfogyott

Igényeidre szabvaIgényeidreszabva
Teljes testes fejlődésTeljes testesfejlődés
Zsírvesztés és csinosabb alakZsírvesztésés csinosabb alak
3/4/5 napos edzésterv, Te választasz3/4/5 naposedzésterv, Te választasz
Válogatott  sportolói tapasztalatVálogatott sportolói tapasztalat

Sajnos, most nem tudunk új jelentkezőnek segíteni. Legközelebb 2020.06.10-én tudunk foglalkozni veled. Addig is, ha szeretnél jelentkezni, iratkozz fel várólistánkra a hello@medipron.hu e-mailen, így az elsők között tudjuk, majd elkezdeni veled a közös munkát.

Edzésterv nőknek termékleírás

Egy új mozgásforma elsajátítása nagy kihívás sokak számára. Sok fejtörést okozhat, ha nem megfelelően kezdünk bele. Ezért próbáljuk megkönnyíteni azoknak a dolgát, akik kevés tapasztalattal rendelkeznek a konditeremben vagy megakadtak a fejlődésben. Legyen szó arról, ha teljesen kezdő vagy, vagy évek óta jársz edzeni, mi segíteni fogunk, hogy a leggyorsabban tudj fejlődni.

Általános tervet írtok? Tudtok figyelni a saját kéréseimre?

Bármilyen problémáddal fordulsz felénk, mi garantáljuk, hogy fogunk tudni segíteni benne teljesen egyénileg. Nagy odafigyeléssel tekintünk a nők által leggyakrabban emlegetett panaszokra. Ilyen például a sokak számára zavaró narancsbőr vagy a lapos fenék.

Unalmas lesz?

Nem! Úgy állítjuk össze az edzésterved, hogy a lehető leglátványosabban fejlődj és közben ne legyen unalmas. Szerintünk ilyen egy jó edzésterv nőknek.

Otthon is végezhető vagy csak konditeremben?

Leginkább azt szeretjük, ha el tudsz menni edzeni konditerembe. Soha nem lehet olyan változatosan és hatékonyan edzeni, mintha otthon sportolnál. Ennek ellenére, ha csak otthon tudod megoldani, akkor is össze tudunk állítani egy ilyen edzéstervet. Értékeljük, ha drága idődből mindenképpen szeretnél a sportolásra szakítani.


Hozzászólások, értékelések

Még nem érkezett vélemény a termékhez

Szólj hozzá a(z) Edzésterv nőknek termékünkhöz

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Medipron magazin

Szaktudás és életforma blog Neked

Ez az egyik legfinomabb marhahúsból készült diétás étel, amiről okkal lehetne azt gondolni, hogy órákig tart elkészíteni, mert annyira különleges, de ezt...

Elolvasom a cikket »

Sikeres fogyás, eddig – 7 kg

Viola egy olyan úton indult el, amin óriási erővel robog végig, hogy elérje a kitűzött célját, ami nem más, minthogy lefogyjon és...

Elolvasom a cikket »

Így a legegyszerűbb a hétköznapokba iktatni a diétázást

Két kulcsfontosságú dologról lesz szó, amit egy diétában mindenképpen célszerű betartani, hogy a végén az tényleg sikeres legyen. Sokaknál a következő két...

Elolvasom a cikket »
<