Ügyfélszolgálat: 06 30 211 8919 | hello@medipron.hu

E-vitamin

Az E-vitamincsalád mind a 4 tagját tartalmazó, szójamentes, növényi kivonatot alacsony Ω6-tartalmú napraforgóolajban feloldva

2.589 Ft

Elfogyott

4 féle E-vitamin4 féleE-vitamin
Alacsony Omega-6 tartalomAlacsonyOmega-6 tartalom
Természetben előforduló komplex összetételTermészetben előfordulókomplex összetétel
Szója mentesSzójamentes
Nem génkezelt napraforgóolajNem génkezeltnapraforgóolaj

Termékleírás

E-vitaminként az alfa-tokoferolt használják széles körben, azonban a természetben ez így önmagában nemigen található, mindig vannak mellette béta-, gamma- és delta-tokoferolok is, amelyek jelentőségével egyre több kutatás foglalkozik.

Termékünk az E-vitamin, 4 féle tokoferolból készült komplex keverékét tartalmazza, úgy, ahogy azok a természetben is előfordulnak, együtt.

Hordozóanyagként csupán ún. magas olajsavas napraforgóolajat alkalmazunk, amelyet egy olyan (nem génkezelt) napraforgómag fajtából préselnek, ami omega-6 zsírsavakból nem 20-30%-ot tartalmaz, mint a hagyományos, hanem mindössze 1-2%-ot. Ettől nem csupán stabilabb lesz, de szervezetünk omega-6 / omega-3 arányán sem ront.

A felhasznált tokoferolok napraforgómagból, és nem szójából vannak kivonva.

Felhasználás

Napi 28 cseppet fogyassz belőle, ami legjobb étkezéskor. Egyszerűen csepegtesd a szádba vagy az ételre. Vízben nem oldódik.

Miért szeretjük?

Nem csak alfa, hanem béta-, gamma- és delta-tokoferolokat is tartalmaz, hogy az emberi szervezet számára még megfelelőbb lehessen.

Összetétel táblázat (28 cseppben)

Természetes E-vitamin (alfa-, béta-, gamma- és delta- tokoferol keverékből) 100 NE= 67 mg α-TE (558% RDA)

Összetétel

Összetevők: Magas olajsavas napraforgóolaj, tokoferolokban gazdag növényi kivonat (szójamentes).

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tartandó!


Hozzászólások, értékelések

Még nem érkezett vélemény a termékhez

Szólj hozzá a(z) E-vitamin termékünkhöz

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Medipron magazin

Szaktudás és életforma blog Neked

Ez az egyik legfinomabb marhahúsból készült diétás étel, amiről okkal lehetne azt gondolni, hogy órákig tart elkészíteni, mert annyira különleges, de ezt...

Elolvasom a cikket »

Sikeres fogyás, eddig – 7 kg

Viola egy olyan úton indult el, amin óriási erővel robog végig, hogy elérje a kitűzött célját, ami nem más, minthogy lefogyjon és...

Elolvasom a cikket »

Így a legegyszerűbb a hétköznapokba iktatni a diétázást

Két kulcsfontosságú dologról lesz szó, amit egy diétában mindenképpen célszerű betartani, hogy a végén az tényleg sikeres legyen. Sokaknál a következő két...

Elolvasom a cikket »
<