Ügyfélszolgálat: 06 30 211 8919 | hello@medipron.hu

Diétás rebarbarás meggylekvár

312 ml

Kellemesen savanykás meggydzsem, amely a fahéjtól és lehelletnyi vaníliától lesz igazán ínycsiklandó.

1.199 Ft 1.079 Ft

Elfogyott

Steviával édesítveSteviávalédesítve
100% gyümölcstartalom100%gyümölcstartalom
Aroma mentesAromamentes
Színezék  mentesSzínezék mentes
Tartósítószer mentesTartósítószermentes

Diétás meggylekvár termékleírás

Kellemesen savanykás dzsem, ami a spenótfélék családjába tartozó rebarbara szárából készült. Eredeti vaníliával és fahéjdarabkákkal lett még izgalmasabb.

 

Felhasználás

Ez a savanykás dzsem kifejezetten jól passzol a cukormentes desszertekhez a forró nyári napokon, mivel friss ízével nem terheli le a szervezetünket. Emellett remekül egészíti ki a grillezett húsokat is.

 

Miért szeretjük?

Ezerarcú lekvár. Nem csak édességekhez, de sós, karakteres húsok mellé is remekül tálalható.

 

 

 

Tápérték táblázat

Átlagos tápérték  100g termékben
Energia 158,75 Kj
37,89 kcal
Zsír 0,25 g
– telített zsírsav 0,06 g
Szénhidrát 8,82 g
– cukor 5,22 g
Rost 1,7 g
Fehérje 0,94 g
0 mg

Összetevők

meggy, rebarbara, édesítő:steviol-glikozidok, fahéj, vanília, citromsav és pektin felhasználásával.


Hozzászólások, értékelések

Még nem érkezett vélemény a termékhez

Szólj hozzá a(z) Diétás rebarbarás meggylekvár termékünkhöz

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Medipron magazin

Szaktudás és életforma blog Neked

Ez az egyik legfinomabb marhahúsból készült diétás étel, amiről okkal lehetne azt gondolni, hogy órákig tart elkészíteni, mert annyira különleges, de ezt...

Elolvasom a cikket »

Sikeres fogyás, eddig – 7 kg

Viola egy olyan úton indult el, amin óriási erővel robog végig, hogy elérje a kitűzött célját, ami nem más, minthogy lefogyjon és...

Elolvasom a cikket »

Így a legegyszerűbb a hétköznapokba iktatni a diétázást

Két kulcsfontosságú dologról lesz szó, amit egy diétában mindenképpen célszerű betartani, hogy a végén az tényleg sikeres legyen. Sokaknál a következő két...

Elolvasom a cikket »
<