Ügyfélszolgálat: 06 30 211 8919 | hello@medipron.hu

Diétás fahéjas szilvadzsem

312 ml

Kellemesen lágy szilvadzsem, amely egy csipet fahéjtól lesz különleges. A nagyi konyhájából ismert szilvásgombóc egy palackban.

1.199 Ft

db
Steviával édesítveSteviávalédesítve
100% gyümölcstartalom100%gyümölcstartalom
Aroma mentesAromamentes
Színezék  mentesSzínezék mentes
Tartósítószer mentesTartósítószermentes

Termékleírás

A 100%-ig természetes diétás fahéjas szilvadzsem igazi megkülönböztetője a hibátlan ízkombináció, amely nagy részben az érett szilváknak, valamint a fahéjnak köszönhető. A koncentrált formában használt édesítőnek köszönhetően 100% gyümölcstartalommal bír minden egyes üveg dzsem.

 

Felhasználás

Próbáld ki cukormentes süteményekhez vagy szílvásgombóc esetleg zabpalacsinta töltelékeként.

 

Miért szeretjük?

Magas gyümölcstartalmának köszönhetően rögtön beleszerettünk. Könnyen lehet kombinálni tengernyi desszerttel.

 

 

 

Tápérték táblázat

Átlagos tápérték  100g termékben
Energia 201,29 Kj
48,04 kcal
Zsír 0,28 g
– telített zsírsav 0,02 g
Szénhidrát 11,94 g
– cukor 10,32 g
Fehérje 0,70 g
0 mg

Összetevők

szilva, sztívia por, fahéj, almapektin és étkezési citromsav


Hozzászólások, értékelések

Még nem érkezett vélemény a termékhez

Szólj hozzá a(z) Diétás fahéjas szilvadzsem termékünkhöz

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Medipron magazin

Szaktudás és életforma blog Neked

Ez az egyik legfinomabb marhahúsból készült diétás étel, amiről okkal lehetne azt gondolni, hogy órákig tart elkészíteni, mert annyira különleges, de ezt...

Elolvasom a cikket »

Sikeres fogyás, eddig – 7 kg

Viola egy olyan úton indult el, amin óriási erővel robog végig, hogy elérje a kitűzött célját, ami nem más, minthogy lefogyjon és...

Elolvasom a cikket »

Így a legegyszerűbb a hétköznapokba iktatni a diétázást

Két kulcsfontosságú dologról lesz szó, amit egy diétában mindenképpen célszerű betartani, hogy a végén az tényleg sikeres legyen. Sokaknál a következő két...

Elolvasom a cikket »
<