Ügyfélszolgálat: 06 30 211 8919 | hello@medipron.hu

Cukormentes mustár

200 g

A gondosan válogatott kiváló alapanyagok és az utánozhatatlan recept találkozása alkotta meg ezt a lenyűgöző cukormentes mustárt.

579 Ft

db
Nem tartalmaz cukrotNem tartalmazcukrot
Parajdi sóvalParajdisóval
99,9% tisztaságú mustármagból99,9%tisztaságú mustármagból
Kiváló  diétábanKiváló diétában
Praktikus  kiszerelésPraktikus kiszerelés

Termékleírás

99,9%-os tisztaságú sárga mustármag, a cukor helyett felhasznált, természetes édesítőszer, a sztívia, valamint a nagy tisztaságú, K-mentes parajdi bányasó felhasználásával készült diétában is fogyasztható mustár.

Felhasználás

Remekül passzol sültekhez és más húsételekhez, de szendvicsek és salátadresszingek ízesítésére is kiváló alapanyag.

Miért szeretjük?

A kiváló receptnek köszönhetően kiemelkedik az összes mustár közül, nekünk is a kedvenc mustárunk lett, pedig kóstolás előtt nem voltunk mustárrajongók.

Tápérték táblázat

Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energiatartalom 102 kcal
Zsír 6,3 g
– ebből telített zsírsav 0,3 g
Szénhidrát 6,4 g
– ebből cukor 1,0 g
Fehérje 4,7 g
1,8 g

Összetevők

ívóvíz, sárga mustármag (18%), biológiai erjesztésű ecetek, parajdi só, természetes édesítőszer (sztívia), fűszerek


Hozzászólások, értékelések

Még nem érkezett vélemény a termékhez

Szólj hozzá a(z) Cukormentes mustár termékünkhöz

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Medipron magazin

Szaktudás és életforma blog Neked

Előre szólok, hogy szerencsére nem kell nehéz és bonyolult folyamatokra számítani. Rövid idő alatt megvagyunk vele és már dobhatjuk is a táskánkba...

Elolvasom a cikket »

Házi mogyorókrém

Mit szóltok hozzá, hogy a kedvenc házi mogyorókrém receptemet mutatom most meg nektek, ami egészséges és ezen felül finom krémes? Házi mogyorókrém...

Elolvasom a cikket »

Így lesz a sport zsírégető hatású

Nagyon nem mindegy, hogy mit csinálsz edzés közben. A futás, az edzőtermi edzés és a séta is teljesen másképp hat a testedre....

Elolvasom a cikket »
<