Ügyfélszolgálat: 06 30 211 8919 | hello@medipron.hu

Cukormentes mustár

350 g

A gondosan válogatott kiváló alapanyagok és az utánozhatatlan recept találkozása alkotta meg ezt a lenyűgöző cukormentes mustárt.

749 Ft 699 Ft

Elfogyott

Nem tartalmaz hozzáadott cukrotNem tartalmazhozzáadott cukrot
Parajdi sóvalParajdisóval
99,9% tisztaságú mustármagból99,9%tisztaságú mustármagból
Kiváló  diétábanKiváló diétában
Praktikus  kiszerelésPraktikus kiszerelés

Termékleírás

99,9%-os tisztaságú sárga mustármag, a cukor helyett felhasznált, természetes édesítőszer, a sztívia, valamint a nagy tisztaságú, K-mentes parajdi bányasó felhasználásával készült diétában is fogyasztható mustár.

Felhasználás

Remekül passzol sültekhez és más húsételekhez, de szendvicsek és salátadresszingek ízesítésére is kiváló alapanyag.

Miért szeretjük?

A kiváló receptnek köszönhetően kiemelkedik az összes mustár közül, nekünk is a kedvenc mustárunk lett, pedig kóstolás előtt nem voltunk mustárrajongók.

Tápérték táblázat

Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energiatartalom 102 kcal
Zsír 6,3 g
– ebből telített zsírsav 0,3 g
Szénhidrát 6,4 g
– ebből cukor 1,0 g
Fehérje 4,7 g
1,8 g

Összetevők

ívóvíz, sárga mustármag (18%), biológiai erjesztésű ecetek, parajdi só, természetes édesítőszer (sztívia), fűszerek


Hozzászólások, értékelések

Még nem érkezett vélemény a termékhez

Szólj hozzá a(z) Cukormentes mustár termékünkhöz

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Medipron magazin

Szaktudás és életforma blog Neked

Az biztos, hogy néhány alapanyag lecserélése még nem fogja gyökeresen megváltoztatni az életünket párhét után. Viszont több hónap leforgása alatt óriási változás...

Elolvasom a cikket »

Egészséges répatorta

Ha éppen túl vagy egy diétán és ennél valami édességet, vagy csak hétvégén sütnél egy finomat a családnak, de nem szeretnéd cukros...

Elolvasom a cikket »

Milyen egy jó diéta?

Ha egy szóval szeretném kifejezni, hogy milyen egy jó diéta akkor azt mondanám, hogy SZEMÉLYRE SZABOTT. Mivel minden ember különbözik, így mindenkinek...

Elolvasom a cikket »
<