Bio kókuszkrém termékleírás
A kókuszkrém sűrű, zsíros, pasztaszerű krém, amely sütésnél-főzésnél felhasználható a tejszín vagy a tejföl helyettesítőjeként, de akár önmagában is fogyasztható. Laktóz és tejfehérje érzékenyek is fogyaszthatják, hiszen nem tartalmaz semmi mást a bio kókuszdión kívül. Nem hidrogénezett, ezért kiválóan beilleszthető az egészséges életmódot követők étrendjébe is.
Felhasználás
Legyen szó bármilyen kókuszos ételről, akár süteményekről vagy egzotikus ízvilágú sültekről, a kókuszvaj hibátlan kiegészítője. Nagyszerűen helyettesítheted vele a kókusztejet, így használhatod kávéba, italokba, de önmagában is isteni nassolnivaló.
Miért szeretjük?
Mert isteni, természetes kókuszíze van, de mégsem tartalmaz adalékanyagokat, így gondolkodás nélkül tudjuk beilleszteni az ételeinkbe.
Tárpérték táblázat
Átlagos tápérték 100 g termékben | |
Energia | 2973 KJ/710 Kcal |
Zsír | 71.4 g |
Amelyből telített zsírsavak | 66.8 g |
Szénhidrát | 8.9 g |
Amelyből cukrok | 4.0 g |
Fehérje | 8.0 g |
Kálium | 0.2 g |
Nátrium | 13.59 mg |
Vas | 2.43 mg |
Kalcium | 114.0 mg |
Többszörösen telítetlen zsírsavak | 0.6 g |
Egyszeresen telítetlen zsírsavak | 4.0 g |
Összetétel
100% bio kókuszdió
Hozzászólások, értékelések