Ügyfélszolgálat: 06 30 211 8919 | hello@medipron.hu

Bio fenyőmag

50 g

Készíts mennyei ételeket a  mediterrán ízvilágú fenyőmag segítségével.

859 Ft

db
Bio termékBiotermék
Gazdag rostokbanGazdagrostokban
Magas  telítetlen zsírforrásMagas telítetlen zsírforrás
Praktikus kiszerelésPraktikuskiszerelés
Kiváló minőségKiválóminőség

Bio fenyőmag termékleírás

Valódi bio fenyőmag, amely rengeteg antioxidánst és E-vitamint tartalmaz. Ezen felül gazdag ásványi anyagokban és kiváló telítetlen zsírforrása a szervezetünknek. Nem tartalmaz ízfokozókat és más adalékanyagokat sem.

Felhasználás

Remek saláták ízesítésére, de kiváló alapanyaga a különböző pestóknak. Ezeken felül az olaszos tésztaételek is különlegessé varázsolhatók vele.

Miért szeretjük?

A kedvenc fenyőmagunk, mert úgy ízesíthetjük vele az ételeinket, hogy közben biztosak lehetünk benne, hogy semmilyen mesterséges dolgot nem tartalmaz. Másnak furcsa választás lehet, pedig igazán érdemes azoknak kipróbálnia, akik szeretik a változatos ízeket és gasztronómiától sem zárkóznak el.

Tápérték táblázat

Átlagos tápérték  100g termékben
Energia 2815 Kj
673 kcal
Zsír 68,4 g
Szénhidrát 13,1 g
Rost 3,7 g
Fehérje 13,7 g

Összetétel

100% bio fenyőmag


Hozzászólások, értékelések

Még nem érkezett vélemény a termékhez

Szólj hozzá a(z) Bio fenyőmag termékünkhöz

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Medipron magazin

Szaktudás és életforma blog Neked

Ez az egyik legfinomabb marhahúsból készült diétás étel, amiről okkal lehetne azt gondolni, hogy órákig tart elkészíteni, mert annyira különleges, de ezt...

Elolvasom a cikket »

Sikeres fogyás, eddig – 7 kg

Viola egy olyan úton indult el, amin óriási erővel robog végig, hogy elérje a kitűzött célját, ami nem más, minthogy lefogyjon és...

Elolvasom a cikket »

Így a legegyszerűbb a hétköznapokba iktatni a diétázást

Két kulcsfontosságú dologról lesz szó, amit egy diétában mindenképpen célszerű betartani, hogy a végén az tényleg sikeres legyen. Sokaknál a következő két...

Elolvasom a cikket »
<