Sikeres fogyás, eddig – 7 kg

2019. március 16. |
Írta: koligyerbence koligyerbence

Viola egy olyan úton indult el, amin óriási erővel robog végig, hogy elérje a kitűzött célját, ami nem más, minthogy lefogyjon és úgy nézzen ki, ahogy már régóta szeretne. Ezért feltettünk neki pár kérdést, hogy miként éli meg az egész fogyást és mi lett más, mint régen.

(A cikk alján Te is jelentkezhetsz egy hasonló átalukálsra, teljesen ingyen.)

Hogyan találtál ránk? A Facebook-on keresztül. Nem éreztem jól magam a bőrömben és úgy gondoltam, hogy változtatnom kell, mert ez így nem mehet tovább. Keresgélés közben akadtam a Medipron-ra. A képek keltették fel először figyelmemet, minden jól néz ki, gusztusos. És még egészséges is? Ráadásul nagyon tetszett, hogy érthetően van minden megfogalmazva.

Miért választottál minket? Olvasgatás közben, minden annyira, de annyira egyszerűnek és könnyűnek tűnt korábban. És mégis a gyakorlatba való átültetés valahogy nem ment. Nem volt meg az a kezdő löket. Aztán szembejött velem egy lehetőség, hogy egy kérdőív kitöltésével azon 3 szerencsések közé kerülhetek, akik minden segítséget megkapnak, hétről hétre, és ha szükséges napról napra is. Nagyon eltökélt voltam, és óriási szerencsém volt, mert sikerült.

Próbáltál már korábban is diétázni? Sikeres volt vagy sem? Folyamatosan próbálkoztam mindennel. Nagyon sok mindent kipróbáltam. Számolgattam a kalóriákat, elhagytam hol ezt, hol azt az étrendemből, és mégis, a kilók makacsul ragaszkodtak. Korábban 1,5kg-ot fogytam 2 hónap alatt aktív edzés mellett, ennyit sikerült lefaragni, de látványban semmit sem változtam.

Voltak kétségeid azzal kapcsolatban, hogy tudunk-e segíteni? Engem az első skype-os beszélgetés meggyőzött, közvetlen és könnyed hangvétel, melyben megbeszéltük mit-miért teszünk. Többször is elhangzott bármi van csak írjak, telefonáljak. Szóval szemernyi kétségem se volt.

Voltak kétségeid azzal kapcsolatban, hogy sikerül-e lefogynod? Na, itt viszont volt kétség, nagyon nagy. A második napon kezdődött és egészen az 5. napig tartott. Ugyanis, én még életemben ennyit nem ettem, gondoltam is magamban, hogy bizony itt nemhogy fogyás nem lesz, ebből hízás lesz. Mekkorát tévedtem 🙂

“Folyamatosan kapom az elismerő szavakat, ami az átalakulásomat érinti. Már nagyon régen volt, hogy vártam a nyarat, az idei év lesz először, amikor nem szégyenkezve kell a strandon mutatkoznom.”

Mitől féltél a diéta előtt? Attól, hogy mikor fogom elkészíteni az ételeket, mert nagyon sok a program, munka után a gyerekek miatt pedig rengeteg a logisztika. Iszonyatosan édesszájú vagyok, ráadásul imádok sütni és nem tudtam hogyan fogom megállni, hogy ne kóstoljak bele és ne egyek a süteményekből. Tehát, hogy mennyire fog hiányozni az édesség, emiatt ki fogom-e bírni. Meglepő, de ez semmilyen problémát nem okozott.

Hány kiló volt a kitűzött cél és most hol tartasz? A cél 62-64 kg, ez a nagyon nagy álmom, hiszen a magasságomhoz ez lenne az ideális a nagy könyvek szerint. Jelenleg 69,6 vagyok. 76,2-ről kezdtem, ami azt jelenti, hogy 7 hét alatt játszva lement 6,6 kg. Nem reménykedem, hogy a maradék 6-8kg is ilyen könnyen lemegy, de nagyon nagy bennem az akarás és kitartó vagyok. El fogom érni azt a súlyt és kész. 🙂

viola-latvanyos-fogyasa
A kép jól mutatja, hogy mennyire látványos az, ha valaki zsírból fogy és nem pedig izomból, ami a leggyakoribb szokott lenni. Szuper teljesítmény! (A cikk végén Te is jelentkezhetsz egy hasonló átalakulásra.)

Milyen a diéta jelenleg? Mennyire nehéz tartani? Mire kell figyelni? Még mindig sokat kell enni. 🙂 A legnehezebb a logisztika melletti evés. A környezetem már kezd hozzászokni, hogy ételhordókkal közlekedek, és ha eljön az idő, akkor enni kezdek. A főzés beütemezése néha nehézkes, mert van amikor 21:40-kor állok neki a következő napra, és volt rá precedens, hogy hajnalban keltem, hogy az aznapi ételt megfőzzem. Nekem az idő a legnagyobb ellenségem, de ha ügyesen szervezem, akkor mindent meg lehet oldani. Nekem amire a legjobban figyelnem kell a családom, mert rendszeresen az én ételemet akarják megenni, annyira finomak. 🙂

“Minden támogatást megkapok, akár e-mail, akár skype-on keresztül, nincsenek megválaszolatlan kérdések, és én is mindent megteszek, hogy ez a diéta tudjon működni.”

Miben különbözött a mi módszerünk az eddig próbáltaktól? Új alapanyagok a szénhidrátok terén és csomó hasznos infó. Nagyon odafigyelek a fűszerekre, és azoknak az összetételére. Nem éhezem, sőt! Tele vagyok energiával. Állandóan kísérletezgetek, új ételeket próbálok ki. A legnagyobb különbség az eddig próbáltaktól az, hogy ez működik is 🙂

Sikeresnek érzed eddig? Nagyon. Folyamatosan kapom az elismerő szavakat, ami az átalakulásomat érinti. Már nagyon régen volt, hogy vártam a nyarat, az idei év lesz először, amikor nem szégyenkezve kell a strandon mutatkoznom.

Megtudtál olyan dolgokat az egészséges életmódról, amit eddig nem ismertél? Rengeteg mindent. Korántsem állítom, hogy szakértő vagyok, hiszen folyamatosan tanulom az alapanyagokat. Rengeteg olyan élelmiszerrel találkoztam, amit még a tágabb környezetem se próbált, pedig nagyon finom, és vannak nagy kedvenceim is.

Mitől lehet a közös munka ennyire sikeres szerinted? Szerintem az, hogy kölcsönösen akarjuk, hogy ez sikerüljön. Minden támogatást megkapok, akár e-mail, akár skype-on keresztül, nincsenek megválaszolatlan kérdések, és én is mindent megteszek, hogy ez a diéta tudjon működni.

Tartasz attól, hogy visszajönnek a leadott kilók? Van pár dolog, amiről lemondtam, és azt vettem észre, hogy ezek közül nagyon sok nem is hiányzik. Pedig most a fogyásra koncentrálunk. Vannak dolgok, amik már kezdenek rögzülni, így úgy gondolom, mire elérem az álomsúlyt, nem okoz majd problémát a megtartás sem.

Ha szeretnél részt venni egy ilyen programban INGYEN, akkor töltsd ki EZT a kérdőívet és ÍRJ a hello@medipron.hu címre, hogy JELENTKEZEK – e kettő lépés megcsinálásával lesz érvényes a jelentkezésed (Ez az opció ugyanilyen nyilvánossággal jár, mint Viola esetében, tehát fotókkal dokumentálhatjuk és kirakhatjuk közösségi média oldalainkra a fogyás menetét.)

Ha kerülnéd a nyilvánosságot és privátban szeretnél megkeresni minket, akkor ITT a program.

A cikknek jönni fog a folytatása, mert Viola napról-napra közelebb ér a megálmodott céljához és szeretnénk, ha mindenki előtt pozitív példaként állhatna, hogy bármikor lehet változni.