Rólunk

A nők egyből magukra ismerhetnek, ha a kínkeserves diétázásról és a fogyókúrák utáni rendszeres visszahízásról beszélünk. Ezt nem csak úgy mondom, hanem a mindennapokban is tapasztaltam. A nővérem és édesanyám mellett testközelből tudtam megtapasztalni a divatosabbnál divatosabb diéták kipróbálását és bukását.

Tizenévesen kezdett el érdekelni a dolog, hogy mégis mi lehet a háttérben. Persze nem ez volt a legfőbb ok, hanem az is, hogy válogatott sportolóként a legjobbat szerettem volna kihozni magamból. A megoldást pedig a megfelelő étkezésben láttam. Miután a megoldást már nem csak kerestem, hanem szó szerint kutattam, kezdett kikristályosodni a kép. A jó teljesítményt és a csinos alakot is egyféleképpen lehet fenntartani. Folyamatosan jó étkezéssel.

Ekkor értettem meg, hogy a körülöttem élők a fogyásról rosszul gondolkoznak. A fogyókúra szót véglegesen ki kell törölni az emberek agyából és helyett kell adni az egészséges fogyás/átalakulás kifejezésnek. Egy olyan módszernek, amit hosszú távon lehet tartani, mert nem drasztikus, mégis az ember életévé válhat, mert finomakat ehet és egészségesebben élhet.

Miután a testvéremnek szülés után segítettem 24 kilót fogyni, majd édesanyámnak 12-t, egyre többen fordultak hozzám, hogy segítsek nekik. Ekkor született meg az ötlet, hogy a témában készítsek cikkeket. Én elkezdtem a tapasztalataimat és tudásomat megosztani, Niki pedig becsatlakozott és elkezdte a diétás receptjeit közkincsé tenni. Miután egyre többen kértek segítséget és adtak pozitív visszajelzéseket, tudtuk, hogy jó úton járunk.

Hogy még jobban megkönnyítsük a csinosabb alakra vágyók életét, összegyűjtöttük az összes számunkra is hibátlan diétás és egészséges alapanyagot egy webshopban. Így próbálunk egy komplex megoldást adni azoknak, akiknek elég volt sikertelenségből és változtatni akarnak.

A Medipron csapat